Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 10g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g14kcal0.2g2.8g0g0.4g
Valittu annoskoko20g7kcal0.1g1.4g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.1g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227