Hapankaali-chorizokeitto

Pilko sipulit, porkkanat ja valkokaali mahdollisimman pieneksi.

Kuullota niitä halutessasi kattilassa.

Lisää joukkoon tomaattimurska, kasvisliemi, hapankaali, vesi ja sokeri.

(Sokeri pyöristää tomaatin metallista makua.

Keitä keitto lähes kypsäksi ja lisää chorizomakkarat.

Mausta halutessasi esimerkiksi chilillä ja suolalla.

Jos valitset yrttisen tomaattimurskan ja valkosipulisen hapankaalin, keiton mausteet ovat kohdallaan ilman lisämausteita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali (Rasilainen)3.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Keräkaali, 100g1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)3.9g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi6.8g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juokseva kasvisöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 0.6g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Chorizo makkara (Pirkka), annos 100g0.9g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g18kcal0.8g1.2g1g0.4g
Valittu annoskoko20g9kcal0.4g0.6g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.2g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g45kcal2g3g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430345