Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 4.9g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 2g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3g1.8kcal0g0.4g0g0g
Vesi6.9g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.2g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g16kcal0.8g1.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko20g8kcal0.4g0.6g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.2g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g41kcal2g3.1g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436046