Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1.7g6.6kcal0g1.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g17g4.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g23kcal0.4g5.2g0.2g0.8g
Valittu annoskoko20g12kcal0.2g2.6g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.1g1.3g0.1g0.2g
Arvot/100g100g59kcal1g13.3g0.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437325