Bataattivuoka kevyesti

Paista kalkkunan jauheliha 400g ja sipuli pannulla kypsäksi ilman rasvoja.

Keitä kuorittu bataatti 200g pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä.

Tee bataattisosetta.

Kaada bataattisoseeseen paistettu jauheliha ja sipulit.

Sekoita ja mausta suolalla, valkopippurilla (varovaisesti) ja hieman currya.

Lisää kananmunat annokseen.

Kaada seos uunivuokaan ja uuniin max 200astetta.

Ei kauan aikaa, sillä makujen on tarkoitus yhdistyä ja munat kypsyä.

Ja tässä ei ole tarkoituksella perunaa mukana, mikä kyllä sitoisi tämän.

Eikä jauhoja.

Maustaminen on homman a ja o. Bataatti on makeaa ja mausteet tuovat siitä hyvän sweet and sour makuisen :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Supertiger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 5.1g4.2kcal0.1g0.9g0g0.2g
Kalkkunan paistijauheliha, rasvaa 7% (Kariniemi), annos 400g10g14kcal2g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.1g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g46kcal4.8g1.8g2g0.4g
Valittu annoskoko20g23kcal2.4g0.9g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal1.2g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g117kcal12.3g4.6g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440339