Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7.9g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g11g39kcal0.4g9g0.1g0.3g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g84kcal1g18.4g0.8g0.6g
Valittu annoskoko20g42kcal0.5g9.2g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal0.3g4.6g0.2g0.2g
Arvot/100g100g215kcal2.6g47.2g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440547