Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g3.6g6.2kcal0.7g0g0.4g0g
Punajuuri 5.2g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 0.9g2.8kcal0.1g0.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 1.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g30kcal2g2.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko20g15kcal1g1.2g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.5g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g76kcal5.1g6.1g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442363