J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g5g8.2kcal1g0g0.5g0g
Makaroni ( tumma Torino )3.7g13kcal0.7g2.2g0.1g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu1.4g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Milbona Maito rasvaton7.4g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g0.5g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g57kcal4.2g5.6g2g0.4g
Valittu annoskoko20g28kcal2.1g2.8g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1.1g1.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g146kcal10.8g14.4g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442750