Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)3g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)8.6g12kcal1g0g0.9g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.5g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Rypsiöljy 1g8.6kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g95kcal2.8g12.2g3.8g0.2g
Valittu annoskoko20g47kcal1.4g6.1g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g24kcal0.7g3.1g1g0.1g
Arvot/100g100g243kcal7.2g31.3g9.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566