TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g5.8g7.8kcal1.3g0g0.3g0g
Tomaattimurska 5.8g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2.5g1.9kcal0g0.4g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g1.4g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g33kcal2.8g2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko20g16kcal1.4g1g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.7g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g84kcal7.2g5.1g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755