Äyriäispaella (Pirkka)

1. Sulata äyriäissekoitus pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta hyvin.

2. Hienonna sipuli ja valkosipulit.

Suikaloi paprika.

Kuutioi chorizo pieniksi kuutioiksi.

Kuumenna pannulla rasva ja kuullota sipuleita siinä hetki.

Lisää pannulle chorizo ja riisit.

Jatka kuullottamista, kunnes riisi muuttuu läpikuultavaksi.

3. Lisää pannulle kiehuva vesi ja mausteet.

Hauduta kannen alla noin 17 minuuttia, kunnes riisi on lähes kypsää.

4. Lisää joukkoon suikaloitu paprika ja hauduta pari minuuttia.

Sekoita paellaan valutettu äyriäissekoitus.

Kuumenna ja hauduta vielä 3-5 minuuttia.

Koristele paella tuoreella persiljalla ja sitruunalohkoilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Akalliop
AineksetMääräEnergiaPHRK
Äyriäissekoitus (Pirkka), annos 350g8.4g7.5kcal1.4g0.3g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Paprika punainen 4.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Chorizo makkara (Pirkka), annos 100g2.4g8.4kcal0.5g0g0.7g0g
Riisi tumma 4.1g14kcal0.3g2.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g68kcal4.4g6.8g2.2g0.6g
Valittu annoskoko20g34kcal2.2g3.4g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal1.1g1.7g0.6g0.2g
Arvot/100g100g172kcal11.2g17.3g5.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=450619