Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)8.1g9kcal1g0.2g0.5g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Porkkana, keitetty, suolaa 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g27kcal2.2g2.2g1g0.2g
Valittu annoskoko20g14kcal1.1g1.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.6g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g70kcal5.6g5.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201