Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g3.2g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.8g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g1.5g5.1kcal0.2g1g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki4.4g4.8kcal1.1g0g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste1.7g6kcal0.5g0g0.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g2.9g4.7kcal0.2g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g54kcal5.2g2.8g2.4g0g
Valittu annoskoko20g27kcal2.6g1.4g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1.3g0.7g0.6g0g
Arvot/100g100g140kcal13.3g7.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=452850