Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)2.6g11kcal0.6g0.1g1g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 7.7g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g2.1g5.7kcal0.6g0g0.4g0g
Suolakurkku (Rainbow)1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 4.1g5.5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Tonnikala öljyssä 1g1.8kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g65kcal3.6g3.8g4g0.2g
Valittu annoskoko20g32kcal1.8g1.9g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal0.9g1g1g0.1g
Arvot/100g100g166kcal9.2g9.7g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625