Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herne 1.8g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g3.6g2.7kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g10kcal0.4g1.6g0g0.2g
Valittu annoskoko20g5kcal0.2g0.8g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g25kcal1g4.1g0g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461436