Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g6.2g6kcal0.4g0.8g0g0.4g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)6.8g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Makaroni, pasta 2g6.7kcal0.2g1.3g0g0.1g
Pinaatti 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g38kcal1.4g5.4g0.8g1.2g
Valittu annoskoko20g19kcal0.7g2.7g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.4g1.4g0.2g0.3g
Arvot/100g100g99kcal3.6g13.8g2.1g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284