Joben kesäkurpitsa-meetwurstivuoka

-mausteet: suola, mustapippurirouhe, pizzamauste, viherpippuri
-viipaloi kasvikset
-itketä kesäkurpitsaviipaleet suolalla
-lado vuorotellen vuokaan
- meetwurstia tulee n. 14 siivua joten kaksi kerrosta pyöreään vuokaan
-kasviskerrosten päälle reilusti pizzamaustetta ja mustapippurirouhetta
-sulata koskenlaskija ruokakermaan, kaada ladottujen kasvisten päälle
-sekoita jogurtti ja juustoraaste, hienonna joukkoon viherpippuria ja kaada liisteri päällimmäiseksi

800g kesäkurpitsa (2 isoa)
800g tomaatti (5 isoa)
250g sipuli (2 kpl)
250g ruokakerma kolme juustoa 10%
tai
250g ruokakerma mustapekka 10%
125g koskenlaskija-sulatejuusto (1/2pkt)
100g turkkilainen jogurtti
100g emmental-juustoraaste

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 401 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 6.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Meetwursti Hk,kotimainen0.9g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 0.8g1kcal0g0g0.1g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g0.8g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g25kcal1g1.2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko20g13kcal0.5g0.6g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.3g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g65kcal2.6g3.1g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=463816