Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 6.1g22kcal0.5g4.8g0g0.1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 6.1g10kcal1.7g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Valkoviini kuiva 1.7g1.2kcal0g0g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g0.7g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.3g0.7kcal0g0g0g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g2.2g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g86kcal5g11g1.8g0.2g
Valittu annoskoko20g43kcal2.5g5.5g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal1.3g2.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g219kcal12.8g28.1g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464680