Kameleontti pastapata

Laita makaronit kiehumaan.

Kuullota sipulit kattilassa ja lisää joukkoon jauheliha ja ruskista.

Lisää tomaattimurska.

Lisää pakaste kasvissuikaleet (kesällä voi käyttää tuoreita kasviksia, mutta kypsennysaika pitenee silloin hieman.

Kypsennä noin 10 minuttia ja lisää mausteet (lihaliemikuutio, sitruunapippuri), sulatejuusto ja ruokakerma.

Anna hautua noin 15 minuuttia.

Sekoita kastike keitettyjen ja valutettujen makaronien joukkoon.

Tarjoa raikkaan salaatin ja patongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Takkutukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%2.9g6.5kcal0.5g0g0.5g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka (pakaste)3.7g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)2.9g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia1.8g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.5g2.4kcal0g0g0.2g0g
Makaroni, keitetty5.2g5.1kcal0.2g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g39kcal2.2g2.8g1.8g0.2g
Valittu annoskoko20g20kcal1.1g1.4g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.6g0.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g101kcal5.6g7.2g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48404