Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6.9g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 1.1g3.2kcal0.2g0g0.3g0g
Tomaatti 1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.6g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Makaroni, tumma 2.6g9kcal0.3g1.7g0.1g0.2g
Porkkana 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, vaalea 0.5g2kcal0.2g0.2g0g0.1g
Atria kevyt jauheliha3.4g5.8kcal0.7g0g0.3g0g
Sipuli 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g47kcal3g4.2g1.8g0.6g
Valittu annoskoko20g24kcal1.5g2.1g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.8g1.1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g120kcal7.7g10.7g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964