Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala6.7g17kcal0.6g3.1g0.1g0.7g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio3.1g8.9kcal1g0g0.5g0g
Tonnikala vedessä 4.6g4.8kcal1g0g0.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki3.3g2.6kcal0.4g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g72kcal6.4g6.4g2g1.4g
Valittu annoskoko20g36kcal3.2g3.2g1g0.7g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal1.6g1.6g0.5g0.4g
Arvot/100g100g184kcal16.4g16.4g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=49375