Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado5.8g2.7kcal0g0.6g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 5.4g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parsa 4.5g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Hunaja 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea2.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g22kcal0.4g2.4g1g0.4g
Valittu annoskoko20g11kcal0.2g1.2g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.1g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g57kcal1g6.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739