Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.4g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Punajuuri 10g3.8kcal0.1g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g17kcal0.2g2.4g0.4g1g
Valittu annoskoko20g9kcal0.1g1.2g0.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Arvot/100g100g44kcal0.5g6.2g1g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937