Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 3.1g1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kurkku,tuore 100g7.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)8.3g5kcal0.3g0.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g14kcal0.6g1.2g0.6g0g
Valittu annoskoko20g7kcal0.3g0.6g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g37kcal1.5g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712