Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g0.2g0.2kcal0g0.1g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.4g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g5.1g3.1kcal0g0.8g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä2.6g4.3kcal0g1.1g0g0g
Flora Vanilla 12%5.1g10kcal0.2g0.8g0.6g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g5.1g3.3kcal0.6g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g47kcal1.8g6.2g1.6g0g
Valittu annoskoko20g24kcal0.9g3.1g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.5g1.6g0.4g0g
Arvot/100g100g121kcal4.6g15.9g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301