Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)4.9g10kcal1.2g0g0.6g0g
Ruohosipuli 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale2.5g8.4kcal0.5g0g0.6g0g
Perunasipulisekoitus 500g8.2g5.6kcal0.1g1.2g0g0g
Ruokakerma Valio 5%3.3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g53kcal3.6g2.6g2.8g0g
Valittu annoskoko20g26kcal1.8g1.3g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.9g0.7g0.7g0g
Arvot/100g100g135kcal9.2g6.6g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576