Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Hapankaali 6.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3.3g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste3.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen3.3g4.6kcal0.6g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g21kcal1.4g1.8g0.8g0.4g
Valittu annoskoko20g11kcal0.7g0.9g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.4g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g54kcal3.6g4.6g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62417