Ohra-linssikeitto

Kuullota sipuleja öljyssä ja lisää ohraryynit (0,5 dl). Lisää hetken päästä lihaliemi (eli sekoita vesi ja lihaliemikuutio/fondyy...) ja paseerattu tomaatti ja jätä kiehumaan n. 40 minuutiksi.

Lisää huuhdotut linssit, mausta haluamillasi mausteilla.

Keitä vielä 10 min eli linssien kypsymisajan verran.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Linssi, punainen, Go Green1.1g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Rikottu ohraryyni (Korpelan myllyn), annos 100g0.5g1.6kcal0g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g5.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g17kcal0.8g2.4g0.2g0.4g
Valittu annoskoko20g9kcal0.4g1.2g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal2.1g6.2g0.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64817