Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 2.4g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Tomaattimurska 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi3.2g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 6.4g5kcal1.1g0g0g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g3.2g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g28kcal3.4g0.6g1g0.4g
Valittu annoskoko19g14kcal1.7g0.3g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.9g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g72kcal8.8g1.5g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69895