Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 2g0.3kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 3.5g4.7kcal0.3g0.6g0.1g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.1g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)3.1g4.6kcal0.5g0.1g0.2g0g
Rypsiöljy 0.2g1.3kcal0g0g0.2g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 6.6g3.6kcal0.1g0.9g0g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g34kcal2g3.4g1.2g0.6g
Valittu annoskoko20g17kcal1g1.7g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.5g0.9g0.3g0.2g
Arvot/100g100g86kcal5.1g8.7g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964