Helppo ja maukas kalakeitto

Kuori sipuli, porkkana ja perunat.

Kuumenna vesi, kalaliemikuutio ja mausteet kiehuviksi.

Lisää kuutioitu sipuli ja paloitellut perunat.

Keitä melkein kypsäksi.

Lisää kalasuikaleet ja tuorejuusto.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä 5-10 min. Lisää lopuksi pinnalle silputtua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 8.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g5g3kcal0.1g0.7g0g0g
Seiti pakaste 2.5g1.9kcal0.4g0g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour1.5g4.5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g20kcal1.2g1.8g1g0g
Valittu annoskoko20g10kcal0.6g0.9g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.3g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g51kcal3.1g4.6g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74532