Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka4.7g18kcal1.1g0g1.4g0g
Cashewpähkinä 1.9g11kcal0.4g0.3g0.9g0.1g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 4.7g3.4kcal0g0.7g0g0.1g
Fariinisokeri0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.9g6.7kcal0g0g0.7g0g
Päärynä kuorittu 4.7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g89kcal3g4.6g6g0.8g
Valittu annoskoko20g45kcal1.5g2.3g3g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal0.8g1.2g1.5g0.2g
Arvot/100g100g226kcal7.6g11.7g15.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597