Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g3.8g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 5.2g3.7kcal0.1g0.8g0g0.1g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl2.6g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g4.2g7.1kcal0.8g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g30kcal2g2.2g1.4g0.4g
Valittu annoskoko20g15kcal1g1.1g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.5g0.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g78kcal5.1g5.6g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759