Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)10g3.1kcal0.3g0.4g0g0g
Sokeri 2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1.3g9kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.7g19kcal0.6g4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g87kcal1.8g14.6g2.2g0.4g
Valittu annoskoko20g44kcal0.9g7.3g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal0.5g3.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g222kcal4.6g37.2g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172