Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2.9g5kcal0.6g0g0.3g0g
Keittojuurekset, apetit1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g4.1g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g17kcal1.4g1.4g0.6g0g
Valittu annoskoko20g8kcal0.7g0.7g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.4g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g42kcal3.6g3.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76681