Piimävelli

Keitetään vedessä rusinat ja puuroriisi kypsiksi.

Lisätään piimä-jauho-liemi ja sokeri sekä siirappi.

Jauhon saettua otetaan pois hellalta.

Maustetaan suolalla ja lisätään leipäjuusto mielusan kokoisina nokareina.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 % 2.8g8.6kcal0.8g0.1g0.6g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Siirappi 1g3kcal0g0.7g0g0g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Piimä, (Milbona), annos 100g4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Rusina 0.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g41kcal1.8g5.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko20g21kcal0.9g2.7g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.5g1.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g105kcal4.6g13.8g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84428