Pehmeä lihamureke

Lisäksi 1/4 tl mustapippuria, 0,5 rkl yrttisuolaa

Sekoita maito ja kerma, lisää sekaan korppujauhot.

Anna turvota jonkin aikaa.

Hienonna sipulit ja lisää ne korppujauhoseokseen.

Voit halutessasi kuullottaa sipuleita ensin voissa.

Sekoittele mukaan myös loput aineet, sekoita voimakkaasti.

Muotoile kostutetuin käsin mureke.

Sivele pinnalle soijakastike-tomaattisosesekoitusta
.

Paista uunissa 225 asteessa n. 25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Valio 5%3.9g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1g0.3kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g0.9g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g16kcal1.8g0g1g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Sinappi 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g52kcal4g1.8g2.8g0g
Valittu annoskoko20g26kcal2g0.9g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal1g0.5g0.7g0g
Arvot/100g100g132kcal10.2g4.6g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87157