Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 7g8.5kcal1.5g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi1.2g1kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma Valio 5%3.5g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Smetana, Valio, hyla1.7g6.8kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g40kcal3.2g1g2.4g0.4g
Valittu annoskoko20g20kcal1.6g0.5g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.8g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g103kcal8.2g2.6g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162