Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 4.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Nauris 3.2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 6.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1.1g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.8g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g24kcal1g1.8g1.2g0.4g
Valittu annoskoko20g12kcal0.5g0.9g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.3g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g62kcal2.6g4.6g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87713