Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr2.3g6.4kcal0.2g0.2g0.6g0g
Kesäkurpitsa, tuore10g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Aurajuusto1.4g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Ruokakerma 5%, Valio4.6g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g32kcal1.4g1.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko20g16kcal0.7g0.7g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.4g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g83kcal3.6g3.6g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757