Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g4.5g16kcal0.7g2.9g0.1g0.3g
Tonnikala vedessä, rainbow3.6g3.6kcal0.7g0g0.1g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g1.1g5.6kcal0.1g0.6g0.3g0g
Ruokakerma Valio 5%5.2g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g62kcal3.4g7.8g2g0.6g
Valittu annoskoko19g31kcal1.7g3.9g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal0.9g2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g160kcal8.8g20.1g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89850