Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green2.6g8.6kcal0.6g1.3g0g0.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g6.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.8g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Lehtikaali 0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g29kcal2g3.4g0.4g0.8g
Valittu annoskoko20g14kcal1g1.7g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.5g0.9g0.1g0.2g
Arvot/100g100g73kcal5.1g8.7g1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012