Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g5.1g12kcal0.3g2.1g0.1g0.7g
Tonnikala vedessä 3.6g3.7kcal0.8g0g0.1g0g
Tomaatti 6.4g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)1.8g4.8kcal0.5g0g0.3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1.5g0.5kcal0.1g0g0g0g
Becel kevyt margariini 5g0.8g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g50kcal3.4g4.6g1.6g1.6g
Valittu annoskoko20g25kcal1.7g2.3g0.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.9g1.2g0.4g0.4g
Arvot/100g100g128kcal8.7g11.7g4.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90778