Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.8g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 801.4g5.8kcal1.1g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g12kcal1.1g0g0.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.4g7.9kcal0g0.1g0.8g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 1g7.3kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g66kcal4.4g0.4g5.2g0.4g
Valittu annoskoko20g33kcal2.2g0.2g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal1.1g0.1g1.3g0.1g
Arvot/100g100g169kcal11.3g1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92107