Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,33.8g2.5kcal0.4g0.2g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g6.8kcal0.2g1.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit3.1g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g3.1g5.7kcal0.7g0.1g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 2.5g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.1g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g87kcal3.6g3.8g6.4g0.4g
Valittu annoskoko20g44kcal1.8g1.9g3.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal0.9g1g1.6g0.1g
Arvot/100g100g222kcal9.2g9.7g16.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93245