Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 9g30kcal0.8g6g0.2g0.7g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g0.9g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g67kcal1.8g13.2g0.4g1.4g
Valittu annoskoko19g34kcal0.9g6.6g0.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal0.5g3.3g0.1g0.4g
Arvot/100g100g173kcal4.6g34g1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96425