Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Pirkka naudan jauheliha 400g4.8g11kcal0.9g0g0.8g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g3.2g3.2kcal0.2g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä2.4g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g40kcal2.6g3.2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko20g20kcal1.3g1.6g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.7g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g104kcal6.7g8.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96586