Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu6.7g20kcal0.3g0.3g2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5g3.2kcal0.2g0.2g0.2g0g
Katkarapu 2.7g1.8kcal0.4g0g0g0g
Sieni-sipulihakkelus 3.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.1g0kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g1.7g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g53kcal1.8g1.2g4.4g0.2g
Valittu annoskoko20g26kcal0.9g0.6g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.5g0.3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g134kcal4.6g3g11.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96636