Bouillabaisse

1. Kuullota kasvikset ja sipuli.

2. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Mausta sitruunamehulla.

3. Ruskista seiti n. 6 min. Mausta sitruunapippurilla ja aromisuolalla.

4. Kuullota katkarapuja 3 min ja mausta sitruunamehulla
5. Sulata kasvisliemikuutio puoleen litraan vettä ja sekoita tomaattimurska siihen.

6. Sekoita ainekset katilassa ja anna hautua 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl3.9g3kcal0.7g0g0g0g
Kampasimpukka, annos 30g3.9g3.4kcal0.7g0.1g0g0g
Katkarapu 1.5g1kcal0.2g0g0g0g
Paprika vihreä 1.7g0.4kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)3.6g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 2g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g28kcal3.4g1.8g0.4g0.4g
Valittu annoskoko20g14kcal1.7g0.9g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.9g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g72kcal8.7g4.6g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97188