Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)5.6g4.5kcal0.9g0g0.1g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl3.5g4.2kcal0.1g0.1g0.4g0g
Tomaatti 1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g24kcal2g1.4g1g0.4g
Valittu annoskoko20g12kcal1g0.7g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.5g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g61kcal5.1g3.6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239